bbautosoft.ro
Telefon: 0726.508.900 sau 031.805.3629
Adresa: Bucuresti, Bd. Marasesti nr. 76

Categorii produse:
Alarme Auto
Alarme Auto ASTRA
Alarme Auto MAAT
Alarme Auto UNGO
Alarme Auto VIPER
Alarme Motocilete
Accesorii Alarme Auto
Sisteme Audio si Multimedia
Radio-CD MP3
Boxe Auto
Subwoofere auto
Amplificatoare Audio
Pachete Audio
Hi-Fi & Multimedia
Accesorii Montaj Sisteme Audio
Mufe si rame adaptoare
Xenon
Chip Tunning
Gemuri Electrice
ELECTRIC-LIFE
MODUL RIDICARE GEAMURI
Senzori Parcare
Car Kit
Sisteme Navigatie GPS/PDA
Detectoare Radar
Detectoare Radar COBRA
Detectoare Radar WISTLER
Detectoare Radar BELTRONICS
Inchidere Centralizata
Decodari Radio Casetofoane - CD Auto
Inscriptionare, sablare oglinzi auto
ASIGURARI RCA
REPARATIE MERCEDES VITO-SPRINTER START ERROR
REPARATIE PORNIRE GREA CAND MOTORUL ESTE CALD
Links


Despre noi

Istoric

Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecventa definesc B&B TOP UNIVERSAL SRL.

B&B TOP UNIVERSAL SRL s-a lansat pe piata business in 2004 si a urmarit ca principalul scop in prestarea de servicii in domeniul auto sa puna accent pe calitate, ceea ce a si realizat, dovada fiind numarul mare de solicitari.

Activitatie de baza sunt:

 • satisfactia clientilor punandu-ne in slujba lor si lucrand pentru ei
 • comercializarea si montarea sistemelor de alarma pe autoturisme cu scopul de a aduce un plus de siguranta clientilor
 • comercializarea si montarea subansamblelor de ultima generatie din gama larga de sisteme audio si multimedia care poate satisface dorinta oricarui client
 • comercilizarea de alte accesorii la fel de solicitate precum detectoare radar, car kit-uri si accesorii sezoniere
 • comercializarea si montarea de inchidere centralizata si geamuri electrice pentru autoturismele care nu sunt prevazute din fabricatie cu aceste subansamble
 • comercializarea si montarea kit-urilor de xenon care sunt de asemenea foarte solicitate de clientii nostrii
B&B TOP UNIVERSAL SRL reprezinta dealerul Powerchip care ofera servicii de chiptuning si remapare prin OBD sau BDM pentru toate tipurile de motoare cu injectie electronica. Avem in dotare cea mai performanta aparatura si furnizam software optimizat pentru autovehicole, autocamioane, motociclete si ambarcatiuni. Ne-am propus sa ne evidentiem de concurenta oferind servicii de o calitate net superioara la un pret competitiv.

Am reusit acest lucru prin incheierea de parteneriate cu tuneri renumiti din afara tarii (Austria, Germania, Italia si Elvetia) care sunt in domeniu de peste zece ani si sunt autorizati TUV. In urma cercetarilor facute am constatat ca exista mai multe categorii de tuneri, fiecare cu specializarea lui. Unii fac soft foarte bun pentru masinile pe benzina si altii pentru masinile diesel si turbo-diesel, unii au rezultate foarte bune facand soft pentru autocamioane iar altii la soft pentru motociclete sau ambarcatiuni.

Pentru a asigura un standard de calitate ridicat am decis sa nu devenim reprezentantii unei singure firme considerand ca este mai bine ca in functie de client si cerintele sale sa alegem si producatorul de soft.

Seriozitatea si profesionalismul au condus la recunoasterea emblemei noastre pe piata sistemelor de securitate auto. Amplasarea strategica in centrul Bucurestiului este un plus de beneficiu atat pentru clientii firmei cat si pentru service-ul nostru.

Instalarea unui sistem de alarma pe autoturism este cea mai importanta decizie pentru a proteja integritatea autoturismului si bunurile aflate in interiorul lui.

B&B TOP UNIVERSAL SRL ofera clientilor sai solutii optime de securitate pentru autoturisme, adaptate ideal pentru fiecare situatie in parte. Scopul implementarii unui sistem de alarma pe autoturism este de a reduce pe cat de mult posibil riscul ca o actiune distructiva cu caracter infractional indreptata spre autoturism sa nu se produca. Sistemul de alarma trebuie sa conduca la prevenirea si descurajarea faptelor de acest gen.

Garantia muncii noastre este data de calitatea prestatiei comerciale avizata de organismele de certificare agreate de institutiile statale precum Registrul Auto Roman (R.A.R)

Va asteptam pentru o colaborare cat se poate de placuta !!!

B&B TOP UNIVERSAL SRL va ofera urmatoarele avantaje pentru a va determina sa optati pentru alegerea serviciilor noastre:
 • Furnizorii nostri sunt selectati cu grija, produsele comercializate de noi insemnand calitate, inovatie si servicii in folosul clientilor nostri
 • Preturi deosebit de competitive datorata cooperarii noastre cu marii importatori de produse
 • Promptitudine la livrarea produselor, datorata mentinerii unui stoc permanent si divers de produse in magazinul nostru
 • Consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii de cumparare si cele mai accesibile sisteme de vanzari
 • Amabilitatea si competenta angajatilor care prezinta un grad inalt de profesionalism
 • Rapiditate in asigurarea service-ului si asistentei tehnice in perioada de garantie si post-garantie
 • Consultanta de specialitate pentru cumpararea sistemelor de alarma si divertisment pentru clientii persoane fizice cat si pentru societati comerciale si institutii.

Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial B&B TOP UNIVERSAL SRL. Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate B&B TOP UNIVERSAL SRL.

Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi:
 • explorarea continutului
 • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei
 • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora
 • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului web B&B TOP UNIVERSAL SRL)
 • persoana care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunea sa pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite

Termeni de confidentialitate

B&B TOP UNIVERSAL SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul B&B TOP UNIVERSAL SRL sunt numai in scopuri informative.

B&B TOP UNIVERSAL SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - B&B TOP UNIVERSAL SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al B&B TOP UNIVERSAL SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca B&B TOP UNIVERSAL SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

B&B TOP UNIVERSAL SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

B&B TOP UNIVERSAL SRL nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

B&B TOP UNIVERSAL SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai.

B&B TOP UNIVERSAL SRL poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul B&B TOP UNIVERSAL SRL cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

Autorizatii si licente

DESPRE RAR www.rarom.ro

Registrul Auto Roman (R.A.R) este organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii.

In conformitate cu legislatia in vigoare Registrul Auto Roman are urmatoarele atributii principale:

 • acordarea omologarilor de tip nationale pentru vehiculele rutiere, sistemele, componentele si entitatile tehnice separate ale acestora
 • acordarea certificatelor de conformitate pentru sisteme, componente si entitati tehnice separate ale vehiculelor rutiere
 • autorizarea atelierelor care efectueaza lucrarile de montaj, reparare si verificare a vehiculelor si componentelor acestora
 • certificarea sistemului de management al calitatii
 • participarea la lucrarile Forumului Mondial pentru Armonizarea Reglementarilor Vehiculelor (WP 29) a Comisiei Economice pentru Europa a ON

autorizatie rar
Producatori
BBautosoft
Magnat
Alpine
JBL
DLS
Infinity
Electric-Life
MTX
FOCAL
Pioneer
ROCKFORD FOSGATE
Panasonic
VALOR
JVC
Sony
Maat
Coustic
Cobra
GP Battteries
MAC Audio
KENWOOD
Parrot
Viper
JVC
xenon
Beltronics
MUTANT
LG
VW
ULTRA DRIVE

Top produse
Decodare Radio-CD
1,00 Ron
Inchidere centralizata DEI 524K
150,00 Ron
H1, H3, H4, H7, H11 - 6000K, 8000K, 10.000K, 12.000K
450,00 Ron

Adresa: Bd. Marasesti nr. 76 sector 4, Bucuresti. Telefon: 0726.508.900 sau 0318.053.629
Copyright 2007 SC B&B TOP UNIVERSAL SRL